Ràpid S. Coloma

Molt més que un club de futbol sala

Els equips del FS Ràpid Santa Coloma juguen els següents partits aquest cap de setmana (01/06/14):


Aquells equips del Ràpid Santa Coloma que tinguin partits suspesos o ajornats els realitzaran el proper cap de setmana (24/05/2014). La resta de conjunts descansaran.

Els resultats del partits dels equips del Ràpid Santa Coloma d'aquest cap de setmana (17/05/2014) han estat els següents:

Òscar Gonzalez, entrenador de l'Aleví del Ràpid Santa Coloma, ha realitzat una entrevista en exclusiva  per a la web del club.

Els partits dels equips del Ràpid Santa Coloma d'aquest proper cap de setmana (17/05/2014) són els següents:

Aquesta setmana el Poliesporitu la Bastida viurà uns dels derbis més apassionants de la jornada. S'enfrontarà el Ràpid Santa Coloma Sènior B davant de la Penya Johan, conjunt dirigit per Pedro López, exentrenador i coordinador esportiu del nostre club al llarg de més de 6 temporades.


El matx a més, estarà marcat per la lluita per evitar el descens. Si bé l'equip Johan s'ha assegurat l'ascens de la categoria, l'esquadra de Diego Garcia ha de sumar els tres punts si no vol evitar jugar-s'ho tot a una carta a l'última jornada de lliga.

El partit es jugarà el diumenge a les 5 de la tarda al Poliesportiu la Bastida (Sta. Coloma de Gramenet, BCN)

Els resultats dels partits del Ràpid Santa Coloma d'aquest passat cap de setmana (10/05/2014) han estat els següents:

Sufian, exentrenador del Manent Rambla i que aquesta temporada dirigeix al Cadet A del Ràpid Santa Coloma, ha parlat en exclusiva per a la web del club.


El campus multi esportiu  del FS Ràpid Santa Coloma ha obert el seu periode d'inscripcions.El Campus té com a objectiu el creixement personal mitjançant l’esperit de superació, el treball en equip i l’autonomia personal.

Els partits del Ràpid Santa Coloma d'aquest proper cap de setmana (10/05/2014) són els següents:


El Torneig Costa Brava es realitzarà els propers 20, 21 i 22 de juny a la ciutat de Lloret de Mar.



Recordem que jugadors, familiars i cos tècnic es desplaçaran el divendres 20 per tal de participar en aquest gran esdeveniment que arriba ja a la seva edició número 18.





Els resultats dels partits del Ràpid Santa Coloma d'aquest últim cap de setmana (3/05/2014) han estat els següents:


bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Vols jugar al futbol sala?

Escola Futbol Sala