Ràpid S. Coloma

Molt més que un club de futbol sala

Campus d'estiu

8 de maig 2014

El campus multi esportiu  del FS Ràpid Santa Coloma ha obert el seu periode d'inscripcions.El Campus té com a objectiu el creixement personal mitjançant l’esperit de superació, el treball en equip i l’autonomia personal.FILOSOFIA DEL CAMPUS
 Com ho farem? A través de la pràctica de l’esport, potenciant el treball en equip en lloc de la competitivitat.

 Què aconseguiran? Desenvolupar hàbits de treball individual i d’equip, d’esforç i responsabilitat, així com actituds de confiança en si mateix. Alhora, desenvoluparan un sentit crític, iniciativa personal, curiositat, interès i creativitat en l’aprenentatge.

El campus multi esportiu del Ràpid vol però, anar més enllà. I per aquest motiu, es realitzarà especial interès en desenvolupar una actitud de responsabilitat i de respecte per a tots. És a dir, es fomentarà un espai social que desemboqui en un clima propici per a la llibertat personal i l’aprenentatge mutu. 

Al llarg de les setmanes, els nens i nenes que participin, coneixeran diferents esports a través del joc. No caldrà ser un gran expert per poder participar-hi, només cal tenir ganes de jugar i passar-s’ho bé.>> Més info a:
http://www.iberplay.cat/campus2014

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Vols jugar al futbol sala?

Escola Futbol Sala

Vols que t'arribin al teu email les noticies del club?