Ràpid S. Coloma

Molt més que un club de futbol sala

La prèvia 24/10. Sènior A

22 d’oct. 2015

Aquesta setmana el Sènior del Ràpid Santa Coloma visita la pista del Sant Joan de Vilassar, conjunt situat a la part alta de la classificació i que només ha cedit un punt dels 12 possibles. Per contra, l'equip colomenc encara no s'ha estrenat el casiller, i a l'últim matx l'equip va perdre per un contundent 2-6.
Respecte a aquesta última jornada, Juanjo, l'entrenador, va senyalar que "la clau va ser en la falta d'encert a la porteria rival perquè tot i que es van crear moltes ocasions no es van arribar a materialitzar. Ja a la segona meitat es van cometre moltes faltes tontes que ens van acabar de comdennar"
.
A més, el mister va comentar que "tant als jugadors com a mi ens falta madureça a la categoria, però tots sabem del que podem ser capaços i estic segur que quan la pilota entri serem l'equip revelació perquè stem entrenant molt fort i els nostres aficionats ens estan ajudant d'allò més".


Respecte als clubs de la lliga, Padilla ha puntuat que "els equips aquesta temporada no estan tan treballats tacticament com la passada temporada, en part perquè gairebé tothom surt a defensar a mitja pista i fa que tots els partits siguin gairebé calcats".



Ja per últim, l'entrenador del Sènior ha parlat dels equips de Santa Coloma, on ha comentat que "la Penya Johan segurament no pateixi per salvar la categoria perquè tenen un bon cos tècnic i confio en la pissarra de Pedro, encara que trobo que els tres conjunts colomencs estem a un nivell molt similar".

Agenda:
Sant Joan de Vilassar (4º)  vs  Ràpid Santa Coloma (16º)  vs
Ràpid Santa Coloma  vs  Sagarra FS (13º)
Parets FS (15º) vs Ràpid Santa Coloma

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Vols jugar al futbol sala?

Escola Futbol Sala