Ràpid S. Coloma

Molt més que un club de futbol sala

Juanjo Padilla ha signat com a nou entrenador del Primer Equip del FS Ràpid Santa Coloma. El mister, que porta ja diversos dies treballant en la configuració del nou organigrama, tindrà avui dimarts (16/6) una reunió amb tota la plantilla.

Allà s'exposaran els diferents punts de vista, tant el que espera l'entrenador d'ells com allò que pensen els jugadors que hi són o que resten per arribar. Recordem que aquesta temporada el Sènior A ha finalitzat a la tercera posició després d'un any on hi van haver motes altes i baixes de jugadors.


Padilla, un apasionat de les xarxes socials, ha penjat això al seu Facebook:

A partir del próximo Martes empieza mi cuarta etapa en FS Ràpid Santa Coloma. La próxima temporada al frente del primer equipo. Un reto apasionante para alguien que ama este deporte, y respeta a partes iguales. Agradecer a la gente del club que ha apostado fuerte por mi, en especial a Francisco Roldán. Así mismo al mister saliente, Alberto, todo un ejemplo de profesionalidad y buen hacer, suerte amigo. Como no a mi mujer Silvia Baena, por apoyarme, creer en mi y saber sufrir mi locura.
Estoy ilusionado y con ganas de que la pelota empiece a rodar. Ilusión que transformaré en trabajo y esfuerzo.

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Vols jugar al futbol sala?

Escola Futbol Sala