Ràpid S. Coloma

Molt més que un club de futbol sala

Dimarts passat al Teatre JM de Segarra, va tenir lloc la quinzena edició del lliurament dels premis de l’esport colomenc on van ser guardonats els jugadors de l'Infantil A del FS Ràpid Santa Coloma. 


Enrique, secretari del club, va ser l'encarregat de recollir el trofeu juntament amb els jugadors Xavi, Richard i Cristhian a més de l'entrenador Òscar G.


L'esdeveniment va omplir la sala de gom a gom i en el qual tant els premiats com la resta d’assistents van viure una tarda molt especial, amb els més de cent trofeus lliurats als guardonats.


Els presentadors van explicar els quatre apartats en què es dividia aquest lliurament de premis i van assenyalar la bona salut que viu l’esport a la ciutat i fora d’ella, en la representació que tenen alguns esportistes que han estat capaços d’arribar a la glòria a nivell estatal i també a nivell internacional.


L’Alcaldessa de Santa Coloma va ser la primera a prendre la paraula, felicitant a tots els que havien aconseguit ser-hi rebent aquest reconeixement. Núria Parlón, va realitzar un discurs d’agraïment als que havien aconseguit els premis, esmentant a algun d’ells i destacant la feina ben feta. En aquest apartat va posar de manifest l’evolució de l’esport colomenc al llarg de la seva història i especialment en els últims anys.


Diego Arroyo, tinent alcalde també va ser-hi present en aquest gran esdeveniment on, una vegada més, l'entitat del FS Ràpid Santa Coloma, va rebre el seu guardó de l'Esport Colomenc.


>> Veure el vídeo realitzat per Toni, entrenador del FS Ràpid Santa Coloma

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Vols jugar al futbol sala?

Escola Futbol Sala