Ràpid S. Coloma

Molt més que un club de futbol sala

Resultats de la jornada

17 de nov. 2014

Els resultats dels equips del FS Ràpid Santa Coloma d'aquesta jornada de lliga (17/11), són els següents:

Sènior A- 3  Barceloneta- 7
Crònica: L'esquadra dirigida per Alberto, Iñaki i Ruben no va poder fer res davant del líder de la competició i ja al començament de la segona meitat el marcador era de 1-6. Amb aquest resultat l'equip continua a la sisena posició, a 6 punts del segon classificat, i per davant de clubs com el Sagarra CFS, el Futsal Mataró o el CUFS Lloret.

Sènior B- 3  UE Sant Andreu- 2
Crònica: Nova victòria de Juanjo Padilla que el fa pujar fins a la cinquena posició de la tabla. A falta de dos minuts pel final el resultat era de 2-1. La propera jornada visitaran la pista de l'Aiguafreda, els sisens classificats.

Juvenil A- 6   Cover Premià- 3
Crònica: Després d'un mal inici de lliga, l'equip d'Anton ja ha sumat 6 dels últims 9 possibles i puja fins a la desena posició.

Juvenil B- 3  Estel Valseca- 4
Crònica: El conjunt de Diego Garcia va lluitar de tu a tu davant gairebé tot el partit. A falta de cinc minuts pel final el resultat era de 4-4. Només  han sumat 1 punts dels 18 possibles.

Cadet A-4  Malgrat- 4
Crònica: Excel·lent el punt aconseguit pels jugadors de Pizarro davant del tercer classificat. A més, hem de tenir en compte que només tenia 1 canvi a la seva banqueta.

Infantil- 12  Cerdanyola Vallès- 4
Crònica: Nova victòria de l'Infantil amb 9 dianes de Cristian, màxim artiller del club. A més, el Sagarra, el segon classificat, es va deixar els tres punts a la seva visita al camp del Polaris.

Infantil B- 2  Casp-1
Crònica: Després d'un mal inici de temporada, l'esquadra de Musta suma ja 2 victòries en els últims 2 partits.

Aleví-3  Montigala-2
Crònica: Victoria, in extremis, dels alevins davant el líder de la competició, un conjunt que només havia encaixat 5 gols, havia realitzat més de 40 dianes i contava amb una afició molt cridanera.

Benjamí -  Les Corts -
Crònica: Els menuts del club es van veure superats per un imponent Les Corts, segon classificat de la competició de lliga. Fran i Eduard, que configuren el cos tècnic, hauran de continuar treballant amb aquest excelent bloc de jugadors.
 

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Vols jugar al futbol sala?

Escola Futbol Sala