Ràpid S. Coloma

Molt més que un club de futbol sala


Aquest dijous dia 24, el coordinador de l'entitat, el sr Francesc, ha convocat a tots els entrenadors i delegats del club FS Ràpid Santa Coloma per tal de preparar la propera temporada en relació als objectius a seguir més de realizar un anàlisi dels equips i jugadors que competiran l'any que ve a la Federació Catalana de Futbol.

Els alumnes del Campus FS Ràpid Santa Coloma han anat aquests dies d'excursió a la muntanya de Serra de Marina.



L'excursió tenia dues vessants. Per una banda, el contacte amb la natura i per l'altre, conèixer in situ el nostre entorn més proper, en aquest cas, la muntanya de la nostra ciutat! 

Al llarg del viatge es van realitzar diverses activitats didàctiques. Havien d'anotar quins animals veien o escoltaven pel camí.. i per últim, un dibuix sobre els arbres de l'entorn!



A més, tots ells van poder gaudir de temps de lleure. 


Alguns van optar per jugar amb la pilota i altres, com es veu a la fotografia, van optar 
per l'escalada i fer cabanes! 

El club FS Ràpid Santa Coloma vol demanar disculpes, públicament, per la crònica que va a aparèixer a la revista del Torneig Ciutat Santa Coloma 2014 referent al Cadet B.


 La seva transcripció, no va ser la que veritablement es va transmetre perquè, tot i que l’equip va baixar de categoria, la seva pèrdua va estar motivada per una sèrie d’aspectes tècnics i de planificació.

En tots dos aspectes, la màxima responsabilitat recau en la nostra entitat perquè mitjançant el seu cos tècnic, és a dir, els autèntics responsables en matèria de planificació i confecció esportiva es refereix, no es va realitzar una bona temporada en quant a nivell de resultats.

D’aquesta manera, reiterem les nostres disculpes per a totes les persones que hagin pogut estar ofeses perquè, tornem a dir, la crònica emesa, no es correspon amb la realitat.

La temporada 2014/15 del FS Ràpid Santa Coloma canviarà totalment respecte a l'organització tècnica del club. D'aquesta manera, l'organigrama queda configurat de la següent manera:


Avui divendres 4 de juliol els nens del Campus Multi esportiu del Ràpid Santa Coloma han pogut gaudir d'un petit Torneig al Poliesportiu la Bastida.


Hem organitzat als nens/es en 4 grups diferents i han practicat diversos esports col·lectius.


 El pabelló la Bastida l'hem distribuït en tres parts. A la dreta, es situaven els que jugaven a futbol. Al mig, i aprofitant les porteries, podien realitzar handbol. I a l'esquerra, la pista destinada al bàsquet. Tots els petits han pogut gaudir de les diverses activitats.


A més, el grups dels "pollets" de la monitora Eva, han realitzat una activitat manual.

 





Avui dijous 3 els nens i nenes del campus multi esportiu del FS Ràpid Santa Coloma han visitat les instal·lacions de Torribera per a poder-se banyar a la piscina. 


 Al llarg de més de dues hores, els més petits han pogut gaudir d'un dia inoblidable.






 A més, aquest passat dimecres es van realitzar els tradicionals jocs d'aigua! 





 Recordeu que encara esteu a temps de poder inscriure als nens per a la segona quinzena del campus!





Telèfons de contacte: 
655.192.275 (Joan)
607.820.029 (Francisco)

El Campus Multiesportiu del FS Ràpid Santa Coloma ja està en marxa! El tret de sortida es va donar el passat dilluns 30 de juny i es prolongarà al llarg de tot aquest mes. En els propers dies anirem penjant les diverses fotografies!


bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Vols jugar al futbol sala?

Escola Futbol Sala